Zaterdag 28 mei 2022 (BHCN)

Beste fokkers, eigenaren en liefhebbers van de Belgische Herder

Na 2 succesvolle jaargangen in Coronatijd (2020 en 2021) mogen we ook dit jaar weer de poorten openen voor een fantastisch evenement dat hopelijk een lange traditie gaat worden;

DutchBelgianSpecialty Weekend

Samen met de NVBH hopen we u dit jaar weer veel moois te kunnen bieden.

Dit begint al op zaterdag 28 mei 2022 met de KampioensClubMatch van onze vereniging de BHCN. Met onze 2 ervaren keurmeesters hopen we op een mooie show waar de top van de Europese showwereld op het gebied van de Belgische Herder zich laat zien.

Maar er is veel meer dan alleen show. Zo kun je ook dit jaar je hond weer laten testen op bijtvastheid. Dit onder de bezielende leiding van Fred Schuurmans.

Ook zijn er dit jaar weer tal van stands waar je leuke en lekkere dingen voor je trouwe viervoeter kan kopen.

Daarnaast wordt er ook aan de inwendige mens gedacht d.m.v. een snackkar. Tevens is er na afloop een buffet (opgave via deze pagina).

Een woord van dank gaat uit naar alle vrijwilligers die ook dit jaar weer klaar staan om e.e.a. in goede banen te leiden. Tevens willen we alle standhouders, KV Waalwijk en OnlineDogShows bedanken voor hun medewerking.
Een speciaal woord van dank is er voor alle exposanten die ook dit jaar weer hun honden op hun mooist laten zien. Zonder jullie is er geen evenement!

Hopelijk zijn de weergoden ons net zo goed gezind als de afgelopen edities. Voor nu rest mij jullie op te roepen om in grote getale in te schrijven of te komen kijken.

Heel veel plezier op 28 en 29 mei 2022

Namens de BHCN

Jeroen Roelofsen


Verdere informatie over de dagindeling:

Keurmeesters:

Emanuele Boriereo; Tervuerense herder

Tanja Hulsund; Groenendaeler, Laekense herder, Mechelse herder

Reserve; Rachel Dijkhorst-Noij

Ringindeling:

Ring 1: Groenendaeler, Laekense herder, Mechelse herder
Ring 2: Tervuerense herder

Dagprogramma:

Opening van het terrein: 08:30
Start keuringen: 09:30
Einde reguliere keuringen: ca 15:00
Start erering: 15:30
Selectie keuringen: aansluitend aan de erering.

Vanaf 18:00 kun je aanschuiven voor het buffet (opgave vereist!!)Wilt u als bezoeker komen kijken? Dan bent u van harte welkom, echter ook voor u gelden dezelfde regels als voor exposanten. Deze vind u hier.