Regels en voorschriften

Bepaald door de Nederlandse overheid.

Zoals in 2020 al bleek, is het in de huidige tijd best lastig om een evenement te organiseren. In verband met de COVID19 zijn er extra regels en voorschriften vanuit de overheid. Op deze pagina sommen we deze zoveel mogelijk op. Indien er specifieke maatregelen voor het evenement nodig zijn zullen we die ook hier vermelden.

Ondanks dat er vanuit de overheid de nodige versoepelingen zijn aangekondigd willen wel als organisatie toch onze medewerkers, vrijwilligers, bezoekers en exposanten de nodige bescherming bieden. Daarom hebben we een paar regels opgesteld, deze gelden voor zowel de bezoekers, als de exposanten als alle medewerkers en vrijwilligers.:

  • We vragen jullie allemaal een stoel mee te brengen. Blijf zoveel mogelijk op 1 plaats zitten. Of als jij bij andere mensen langs gaat, zet dan je stoel op ruime afstand (1,5 meter).
  • Volg in de ring ten alle tijde de aanwijzingen van de ringmeester op. Ook zij zullen scherp opletten dat er voldoende afstand bewaard wordt.
  • Ook vragen we u een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze wordt louter gebruikt indien een bron en contact onderzoek wordt ingesteld. Voor zaterdag vind u de gezondheidsverklaring hier, voor zondag staat ie deze hier. Print deze uit en vul hem ‘s ochtends in en lever hem bij binnenkomst bij het secretariaat in.
  • Overal waar geen 1,5 meter in acht kan worden genomen is het dragen van een mondkapje verplicht.

Meer specifiek:

  • Binnen in de kantine en het toiletgebouw is een mondkapje verplicht.
  • In de ring bij de Keurmeesters draag je op het moment dat hij/zij met jou hond bezig is een mondkapje.

Op deze manier zorgen we voor wat extra veiligheid, hoe vervelend deze maatregelen ook zijn. Naast deze maatregelen gelden ook de algemene maatregelen zoals deze op onderstaande websites staan vermeld.

Voor algemene regels omtrent reizen naar Nederland kunt u het beste kijken op de website de overheid;
https://www.government.nl/

Kom je uit het buitenland en breng je een hond mee? Kijk dan ook op de site van de overheid;
https://www.government.nl/