Show

Wij heten u welkom op hopelijk een nieuwe traditie voor BHCN en NVBH. Een gezamenlijk show weekend, wat in 2020 is gestart. Hopelijk volgen er nog vele, vandaar het woord traditie.. We hopen op groten getale inschrijvingen uit binnen en buitenland.

U weet het vast nog wel, in mei 2020 moeten annuleren in verband met de algehele landelijke en wereldwijde lockdown door het Covid-19 virus. Gelukkig konden we het in september 2020 houden, met een streng corona protocol. Net op tijd, want enige tijd later werden er weer  strengere maatregelen aangekondigd waardoor weer vele evenementen geannuleerd zijn. Tijdens het bouwen van deze website (november 2020 – april 2021) zijn er nog steeds strenge maatregelen en zelfs verscherpingen. Maar we leren er ook weer veel van, flexibel zijn, denken in mogelijkheden en wat al niet meer. In ieder geval was 2021 ook niet Covid-19 vrij en de verwachting is dat 2022 dat ook niet zal zijn. We houden u ook op deze website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Gelukkig hebben we dat achter de rug..

Wij wensen u veel show plezier en geniet deze dagen van alle honden en mensen om u heen die u al een lange tijd niet heeft gezien. Onder het genot van een hapje en een drankje. Vergeet ook niet om aankopen te doen voor u trouwe viervoeter. Er zijn diverse stands waar u van alles en nog wat kunt kopen.

Inschrijven, hoe of wat, dat wordt nog bekend gemaakt.

Vergeet ook niet om de bijlage(n) mee te sturen waar om gevraagd wordt. Wij vragen u om uw ingevulde gegevens goed te controleren.

Inschrijven verplicht tot betalen, er is geen restitutie van ingeschreven honden.

Uw (persoonlijke) gegevens worden volgens de AVG wet van beide verenigingen behandeld.

De uitslagen en foto’s kunnen worden gebruikt op sociaal media, websites, nieuwsbrieven en clubbladen.