Dit jaar organiseert de BHCN op zaterdag een uitgebreid warm en koud buffet.
Het buffet zal starten na afloop van alle keuringen rond 18:00. Alleen toegankelijk na betaling.
De kosten bedragen 25 euro per persoon, exclusief consumpties.
Het buffet bevat de volgende gerechten;
Warme gerechten:
- kipfiletstukjes in satésaus
- fricandeaurollade in stroganoffsaus
- kipdrumsticks
- varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus
- nasi goreng
- aardappelgratin
- warme gemengde groenten
Koude gerechten:
- diverse soorten minibroodjes met kruidenboter en tapenade
- luxe vleessalade met o.a. gevulde eitjes en diverse soorten beleg
- plateau van serranoham met meloen
- pasta salade met groene pesto, rucola en honingtomaatjes
- luxe vissalade met o.a. gerookte zalm
- haring met uitjes
Ook is er keuze uit verschillende soorten stokbrood met kruidenboter.
Ga door naar het formulier.
Heb je diëetwensen? Geef dit aan.