Dit jaar organiseert de BHCN op zaterdag een uitgebreid warm en koud buffet.
Het buffet zal starten na afloop van alle keuringen rond 18:00. Alleen toegankelijk na betaling.
De kosten bedragen 20 euro per persoon, exclusief consumpties.
Het buffet bevat de volgende gerechten;
Warme gerechten:
- Varkenshaas saté met saté saus en gebakken uitjes
- Gelderse beenham
- Rijstschotel, rijkelijk gevuld met groenten
- Bourgondische aardappeltjes
- Kipdijfilet in zachte piri piri saus
- Geroerbakte groenteschotel
- Oma’s stoofpotje van zachte rundersukade
- Varkensoesters in romige champignonsaus
Koude gerechten:
- Ambachtelijke rundvlees salade
- Duitse pieper salade
- Huissalade
- Romige light salade
- Fruitsalade
Ook verschillende soorten stokbrood met kruidenboter.
Heb je diëetwensen? Geef die hieronder aan.